Технології

Технології виробництва

Сировина для алкогольних напоїв

Основною особливістю в технології алкогольних напоїв є те, що для виробництва використовується не тільки спирт ректифікат з пшениці, а й коньячні і плодові спирти, які збагачують смак та аромат напоїв. Всі спирти, що використовуються, мають найвищу якість та обов'язково проходять відбір і строгий лабораторний контроль.

Лабораторный контроль

Важливими складовими, які визначають смак і аромат напоїв, є натуральні компоненти рослинного походження з яких готуються настої і ароматні спирти. Найбільш складним і цікавим є приготування ароматних спиртів. Для їх отримання готові настої дистилюються у спеціальному аламбику, і аромат трав і плодів концентрується в отриманому ароматному спирті.
Найважливішим компонентом у всіх напоях є чиста вода. Природну воду ми беремо зі свердловини, розташованої в екологічно чистій місцевості. Для того, щоб воду можна було використовувати для розведення алкогольних напоїв, вона повинна пройти багаторівневу систему фільтрації і корекції солевмісту.
 
Купаж напоїв

Купаж - це змішування у певному співвідношенні відміряної кількості різних видів вихідної сировини, спиртів і води. Купаж проводиться у спеціальних резервуарах, обладнаних пристроями. Купажі алкогольних напоїв створюються у строгій відповідності до розроблених та затверджених рецептур. Після приготування лабораторія підприємства відбирає середню пробу з купажного резервуара і проводить аналіз на відповідність за фізико-хімічними та органолептичними показниками.

Предприятие


Розлив у пляшки

Для всіх наших напоїв використовуються тільки нові пляшки. Розлив відбувається на спеціальних автоматах лінії розливу, налаштованих під певну пляшку. Кожна пляшка миється пом'якшеної водою, а потім перевіряється на чистоту і цілісність. Алкогольні напої наливаються у пляшки точно відповідно до їх номінальної місткості, після чого пляшки закупорюються спеціальною пробкою або гвинтовим ковпачком. Закрита продукція надходить на бракеражний автомат візуального контролю, який виключає потрапляння до споживача продукції навіть з найдрібнішими включеннями або погано закупореної. Заключна стадія - нанесення етикетки і дати розливу. Перед упаковкою в картонні коробки пляшку ще раз оглядає контролер ВТК. Готова продукція развозится власним автотранспортом підприємства до магазинів.

Разлив в бутылки

Тривалий процес приготування алкогольних напоїв завершено і тепер пляшки стоять на полиці магазину і чекають свого покупця.